Synsam – En favorit i repris

Den 7:e november kom jag till Äventyrskontoret i Stockholm för att med Nine Yards ställa till med fest för deras kund, Synsam. Ca 300 glada butikschefer satt och åt mat, när två av dem kom springandes fram till mig. Vad ville de? – tänkte jag och såg förvånad ut. I bakgrunden, på scenen stod duktiga underhållare Poplabbet med några andra och körde Körslaget med gästerna. Det var bra tryck! :)

Så vad ville damerna som sprang fram till mig?

– Det är ju du! – utbrast de när de kom fram. Jag tittade på dem och sade:
– Ja, det är jag! Och log lite sarkastiskt, men vänligt. :)
– Du spelade på båten sist, när vi var på kickoff  i somras. – fortsatte de.

Jag log och nickade.

– Du var sååå bra och det var verkligen hela tiden rätt låt efter den andra. Så kul att du är här idag också! – utbrast de.

Jag såg glädjen de hade i blicken och det slog mig att det kunde lika gärna vara för mycket  förväntningar som kunde förstöra deras fest ikväll. Jag hoppas att jag kan leverera, tänkte jag för mig själv.

Förutsättningarna var lagda av mina föregångare på scen och nu var det dags för dans. Det kom igång ganska snabbt och fotografen Teodor Axlund kom fram och ville ta några bilder. Då sade jag till honom att avvakta en halv minut. Jag drog ner musiken en aning och 30 sekunder senare stod hela Synsam med båda händerna uppe i luften och vinkade till Teodor.

Därefter var festen given :)

Precis innan vi skulle knyta ihop säcken och avsluta kvällen kom de två damerna, som berömde mig tidigare under kvällen, fram till mig för att tacka för ännu en bra kväll. Det kändes bra att inte ha svikit dem.