Sommarlandsträffen – bilar som dansar

Några killar som hade sett mig spela i Sälen började följa mina aktiviteter på nätet och gästa en del spelningar som jag gjorde på klubbar runt om i Sverige. En dag hörde de av sig via Facebook och ville boka in mig till deras bilträff.
– Vad är en bilträff? – tänkte jag.

Hur som helst, tackade jag JA och de bad mig också hjälpa dem med ljudutrustning till detta. Jag satte mig in i vad för typ av event detta var och förstod vad de var ute efter. Mina kontakter med Adapt kom här att spela roll. Eventet blev lyckad och jag kan stolt erkänna idag att jag vet en hel del mer om bildträffar än vad jag visste tidigare.

Hela 1500 bilar var närvarande och uppföljningen av människors reaktioner på Facebook och andra forum visade mycket positiv reaktion till hela eventet. Det var superkul!