Münchenbryggeriet – krävande publik?

Intrum Justitia rekommenderades att ringa upp mig inför sin julfest. Den meriterade och otroligt duktige middagsentertainern Ricardo Ausin lämnade över mitt nummer till den s.k. festkommittéen som ringde upp i jakt efter DJ till sin fest.

– Vi har tidigare haft DJ:s som bara fått massa klagomål på musiken så vi ska göra en insamling av musikönskemål från alla anställda. Är det ok om du sedan ser till att ha den musiken med dig? – frågade de.

För mig är en sådan fråga en inbjudan till att lära mig mer och kunna göra ett ännu bättre jobb, så jag välkomnade initiativet och såg fram emot det.

Väl framme på Münchenbryggeriet startade kvällen med att Ricardo värmde upp publiken och lämnade en glad stämning över till mig. Dansen började hett och höll på längre än jag någonsin hade kunnat ana. Fyra timmar senare kokade dansgolvet fortfarande och jag började undra om gästerna möjligen hade fått något som de inte hade hemma, eller eventuellt om de helt saknade ett hem ;)

Slutligen kan man väl säga att det knappast var en krävande publik beträffande musiksmaken eller kraven på mitt framträdande. Däremot var alla timmarna bakom skivspelarna utmattande, men det vill jag nog hellre se som ett angenämt bekymmer. Tack!