XDIN – Xtremt danssugna

I fredags mötte jag Nine Yards kund, XDIN, som samlades i form av ca 600 personer, för en skön konferens i Eriksbergshallen. På tapeten stod några duktiga talare, Peter Apelgren, lite prisutdelning och så dans med mig, DeeJay Nino.

Det hela fortlöpte väldigt smidigt och Peter och jag gjorde bra samarbete på scen under hans stand-up, samt under prisudelningarna, varpå jag skulle se till att få igång dansen i salen. Någon minut senare, efter att alla köpt sig en dricka i baren, var dansgolvet fullt.

Det var ett skönt gäng, ingenjörer de flesta, som var i varierande åldrar, men som gärna höjde sina händer när jag ropade ut till dem. De var lätta att få kontakt med och avslappnade när det gällde att bjuda på sig själva, så jag tog en och annan upp på scen för lite danslekar och annat bus.

Dansen fortlöpte i hela fyra timmar, med oslagbar energi och glädje. Väl vid den avtalade tidpunkten för avslut krävde publiken att jag skulle fortsätta spela. Och Gud vet att jag gärna hade gjort det, men det skulle också innebära att alla andra inblandade i produktionen skulle få jobba övertid, och den sidan av festligheten hade inte varit så glad på mig. Det är trots allt bäst att sluta när man är på topp!